×

Om du har et produktions- eller et fritidslandbrug, har kig på en nedlagt landejendom eller er på jagt efter et egnet landbrugsareal, så får du professionel hjælp hos LandboGruppen, der er størst på markedet for køb og salg af landbrugsejendomme. 

 

LandboGruppen MidtØst har eksisteret siden 2009

LandboGruppen er siden opstarten blevet landsdækkende og det gør, at vi samlet set nu er en af de største aktører på markedet for salg af landbrugsejendomme. Vi kan udbyde ejendomme på en række forskellige måder - enten via annoncering i f.eks. dagblade, på relevante hjemmesider som www.landbogruppen.dk, www.landbrugssiden.dk, www.boligsiden.dk eller et mere diskret salg, hvor ejendommen kun lægges på vores hjemmeside eller sendes til udvalgte købere.

 

Tæt samarbejde med Velas

Landbogruppen MidtØst har et tæt samarbejde med Velas' fagkyndige eksperter, der tæller skatterådgivere, svin-, kvæg-, planteavl, miljø-, drift- og økonomikonsulenter m.fl. Det gør, at der er hjælp at hente, uanset om du skal købe eller sælge. Den faglige sparring, lokalkendskab samt stor troværdighed i markedet, er af stor betydning for et vellykket salg. 

 

Du kan læse mere om, hvordan Landbogruppen kan hjælpe dig her