×

I landbruget er virksomhedens juridiske forhold ofte tæt forbundet med privatlivets. Det er derfor vigtigt, at der er styr på alle kontrakter og aftaler.

Hos Velas har vi et tæt samarbejde med Prolex Advokaterne, der sikrer, at du som kunde oplever juridisk assistance som en tværfaglig forlængelse af din relation til dine Velas rådgivere.
Vi ved, hvor vigtigt det er, at dine rådgivere kender branchen og taler sammen, så du kan koncentrere dig om at drive din virksomhed.

 

Prolex rådgiver om alle landbrugets juridiske problemstillinger:

Alle former for ejendomshandel, hvor du er enten køber eller sælger. Ved ekspropriation og generelle retssager mod det offentlige, eventuelle forpagtningskontrakter eller ved virksomhedsoverdragelse i den ene eller anden form.
Juridiske problemstillinger i privatlivet, generel familiejura og eventuel ægtepagt ved indgåelse af ægteskab. Rådgivning i forbindelse med skilsmisse, testamente og behandling af dødsbo.
Prolex Advokaterne har et særligt fokus på generationsskifte og et tæt samarbejde med Velas driftsøkonomer, økonomirådgivere og skatteeksperter, der arbejder sammen om at finde den rigtige løsning for netop din situation.


Prolex Advokaterne er medlem af Advokatsamfundet samt brancheforeningen Danske Advokater.