×

Kursus i FarmTracking for økologer


Digitalt kursus i FarmTracking for økologer

Sidste kursus i FarmTracking var en succes med stor efterspørgsel. Derfor afholder Velas nu igen digitalt kursus i FarmTracking og denne gang særligt henvendt til økologer. Kurset afholdes i samarbejde med SEGES og Carl Aggerbo, salgskonsulent hos SEGES, vil stå for webinaret. 
 
FarmTracking er et enkelt registreringsprogram, der giver dig overblikket over dine behandlinger i marken. Det er særlig relevant for økologiske planteavlere, da programmet fungerer perfekt som en økologisk logbog.
 
Deltag i webinaret og lær at:
  • Komme i gang med FarmTracking
  • Lave registreringer i dyrkningsjournal
  • Registrere behandlinger

Webinaret henvender sig til økologiske planteavlere, der enten lige har fået FarmTracking og dem, der har haft det længe.

Praktisk information: 

Webinaret foregår live i MicrosoftTeams. Op til webinaret vil du modtage et link fra SEGES pr. mail til det enkelte webinar.
 
Der er et maks på 15 deltagere pr. kusus, for at sikre at alle får den nødvendige hjælp. Vi forbeholder os derfor retten til at regulere holdet herefter.
 

Download FarmTracking-appen:

Download gerne FarmTracking-appen før webinaret. Appen findes i to versioner til både Android og iPhone i Google Play og App Store.

Free (gratis)

Med Farm Tracking Free kan du på baggrund af data i markplanen modtage notifikationer om relevante regler på din bedrift. Du får mulighed for at oprette ”hotspots” på elektroniske markkort på bedriften, som kan ses i Mark Online, så du og din konsulent får det perfekte overblik.
 

Basic (abonnement)

Med Farm Tracking Basic kan du desuden registrere alle behandlinger i marken. Via GPS funktionen i din telefon udvælges den mark, du befinder dig på, så du hurtigt kan få overblik over behandlinger (bl.a. planteværn) eller foretage nye registreringer.
 
 
 
Download

Hent Invitationen her

Praktisk information

Dato:

Klokken:

Sted:

8. marts 2021

13.00-15.00

Online

Tilmeldingsfrist:

To dage før arrangementet

Varighed:

2 timer

Pris:

Gratis

Kontaktperson

Rasmus Jensen
Planteavlskonsulent
Mobil: 20999051
E-mail: rje@velas.dk