×
Winnie Rodam
Winnie Rodam
Virksomhedsrådgiver

Mobil: 25185719

Jeg blev i 2019 ansat som konsulent/virksomhedsrådgiver hos Velas. Jeg er oprindelig uddannet bankrådgiver og efterfølgende revisor, hvorefter jeg har siddet med det økonomiske ansvar i en række virksomheder. 

Igennem årene er der føjet en del uddannelser og kurser indenfor økonomi, skat, strategi, forretningsudvikling, ledelse og HR til, ligesom der er kommet en bestyrelsesuddannelse i bagagen. 

Dagligdagen i Velas spænder over forskellige rådgivningsmæssige opgaver indenfor økonomi og skat, men derudover indgår også en del rådgivning omkring strategi, forretningsudvikling, ledelse og HR-opgaver. Jeg sidder i gårdråd, og jeg er medarbejdervalgt repræsentant i Velas’ bestyrelse.

Min erfaring kommer fra virksomheder, hvor jeg har arbejdet intenst med strategisk vækst og forretningsudvikling i flere år, dette både nationalt og internationalt. Den erfaring inkluderer også på HR-niveau både direkte ledelse, distanceledelse, indirekte ledelse via mellemledere samt rekruttering til forskellige stillinger. Senest er der føjet ekstra teoretisk viden omkring ledelses-, HR-området samt personprofilanalyser i form af en DiSC-certificering til.

Velas udbyder med jævne mellemrum en lederuddannelse for landmænd og driftsledere, hvor jeg har fornøjelsen af at være underviser. Min vigtigste opgave på kurset er, at vi får arbejdet med personprofiler og sendt deltagerne afsted med en stærk viden om at være bedre ledere i dagligdagen for derigennem at styrke deres virksomhed. 

Der er evidens for, at god ledelse skaber en stærkere bundlinje.  

Har du lyst at høre nærmere, er du velkommen til at give mig en opringning.