×
Winnie Rodam
Winnie Rodam
Økonomikonsulent

Mobil: 25185719

Jeg blev i 2019 ansat som økonomi- og skattekonsulent hos Velas. Jeg er oprindelig uddannet bankrådgiver og efterfølgende revisor, hvorefter jeg har siddet med det økonomiske ansvar i en række virksomheder. 

Igennem årene er der føjet en del uddannelser og kurser indenfor økonomi, skat, strategi, ledelse og HR til, ligesom der er kommet en bestyrelsesuddannelse i bagagen. 

Dagligdagen i Velas spænder over forskellige rådgivningsmæssige opgaver indenfor primært økonomi og skat, men derudover indgår også rådgivning omkring strategisk vækst, ledelse og HR-opgaver. Jeg sidder i gårdråd, er facilitator på en række ERFA-grupper, samt kommer med indlæg omkring bl.a. strategisk tænkning i landbrugsvirksomhederne.

Min specifikke ledelsesmæssige erfaring kommer fra virksomheder, hvor jeg har arbejdet intenst med HR-områder i flere år, dette både nationalt og internationalt. Den erfaring inkluderer både direkte ledelse, distanceledelse, indirekte ledelse via mellemledere samt rekruttering til forskellige stillinger.

Senest er der føjet ekstra teoretisk viden omkring ledelses-, HR-området samt personprofilanalyser i form af en DiSC-certificering til.

I øjeblikket udbyder Velas en lederuddannelse for landmænd og driftsledere, hvor jeg har fornøjelsen af at være underviser. Min vigtigste opgave på det kursus vil være, at vi får arbejdet med personprofiler og sendt deltagerne afsted med en stærk viden om at være bedre ledere i dagligdagen for derigennem at styrke deres virksomhed. 

Der er evidens for, at god ledelse skaber en stærkere bundlinje.