×

Se videoen og bliv klogere på, hvordan du som landmand undgår at sprede smitte af Corona

 

 

Velas tager Statsministerens opfordringer alvorligt

Mette Frederiksen pålægger os alle at tage ansvar overfor vores fælles sikkerhed og for at hjælpe til med at mindske smittespredningen i samfundet omkring os. Hun beder os samtidig om at sikre - med alles sikkerhed som det primære for øje - at hjulene holdes i gang, så den fremtidige økonomi ikke lider uoprettelig skade.

I Velas betyder det, at vi håndterer kunders og kollegaers sikkerhed i henhold til sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Det betyder samtidig, at vi er tilgængelige for de landmænd, der har brug for vores rådgivning. Lige nu afholdes regnskabsmøder, hvor fundamentet for landmandens fremtidige forretning drøftes. Planteavlerne har brug for råd og vejledning i forhold til at få de rigtige betingelser for en god vækstsæson. Det er nu vi træffer de valg, der påvirker udbyttet. I staldende er der ligeledes behov for rådgivning om igangværende projekter samt nye, udbytteoptimerende tiltag. 

Kort sagt er landbruget ikke gået i stå, og det er Velas heller ikke.

 

Kundemøder i Velas afvikles efter følgende retningslinjer:

1) Vi opfordrer til at afvikle digitale møder eller møder over telefonen, der hvor det er muligt.
Vores Digitale Team kan hjælpe dig, med at etablere de digitale værktøjer der skal bruges. Du kan også optage video af den relevante situation på telefonen og sende den til os.

 

2) Vi besøger gerne mark eller stald uden at du er til stede.
Vi sender dig en rapport efter vores besøg. Er der ting vi skal tale om undervejs, sker det med sikker afstand til hinanden. Vi giver ikke hånd og takker nej til kaffen - for sikkerhedens skyld.

 

3) Vi kan også mødes under forsvarlige omstændigheder i ét af vores huse.
Du vil blive taget imod i receptionen, hvor der er adgang til håndvask og opstillet mulighed for afspritning. Mødet afholdes i mødelokaler, der er sprittet af inden mødets start. Der holdes sikker afstand og vi kan desværre ikke tilbyde dig hverken kaffe eller kage.

 

Følg med her på siden, hvor vi løbende vil opdatere, når der kommer nyt.

Har du spørgsmål om coronavirus, kan du finde nærmere information https://velas.dk/alt-du-skal-vide-om-coronavirus-som-landmand eller på www.landmand.dk

 

Pas på jer selv og hinanden.