×

FarmTracking


Kom med på kursus i FarmTracking med fokus på kvægbrug og undtagelsesbrug.

Kurset henvender sig til dig, der har kvægbrug og som ikke er helt fortrolig med alle funktionerne i FarmTracking endnu. Du er også meget velkommen, hvis du stort set ikke har brugt dit FarmTracking-program endnu. Så hjælper vi dig godt i gang. Vi vil have et stort fokus på, hvordan FarmTracking særligt kan bruges til kvægbrug og undtagelsesreglen. 

Vi starter med en lille introduktion til reglerne omkring undtagelsesbrug, og hvordan FarmTracking kan afhjælpe de udfordringer, der kan være i denne forbindelse. 

På kurset får vi fulgt op på registreringerne i 2019/20 og målet er, at du efter kurset kender programmet så godt, at du hurtigt kan lave sprøjtejournalen færdig. Så kan forbruget indberettes, og du er klar til en evt. kontrol, hvor du har alt vedr. sprøjtning samlet ét sted.

Hvis dele af din sprøjtejournal findes på papir, er det vigtigt, at du medbringer det, så du kan arbejde med det på kurset.
 

Farm Tracking findes i to versioner:

Free (gratis)

Med Farm Tracking Free kan du på baggrund af data i markplanen modtage notifikationer om relevante regler på din bedrift. Du får mulighed for at oprette ”hotspots” på elektroniske markkort på bedriften, som kan ses i Mark Online, så du og din konsulent får det perfekte overblik.
 

Basic (abonnement)

Med Farm Tracking Basic kan du desuden registrere alle behandlinger i marken. Via GPS funktionen i din telefon udvælges den mark, du befinder dig på, så du hurtigt kan få overblik over behandlinger (bl.a. planteværn) eller foretage nye registreringer.
 
 
Download

Hent invitationen her

Praktisk information

Dato:

Klokken:

Sted:

19. februar 2020

13.00

velas Aars

4. marts 2020

13.00

velas Horsens

Tilmeldingsfrist:

To dage før arrangementet

Varighed:

2 timer

Pris:

200 kr. pr. pers.

Kontaktperson

Brian Bastrup Søndergaard
Planteavlskonsulent
Mobil: 25185681
E-mail: bbs@velas.dk
Peter Ditlevsen
Planteavlskonsulent
Mobil: 23379476
E-mail: ped@velas.dk

Vi gør opmærksom på, at der til dette arrangement kan blive taget billeder til brug i trykt og digital markedsføring. For yderligere information læs mere om vores persondatapolitik her.