×

ERFA-gruppen henvender sig til unge økologer (selvstændige eller medarbejdere), som savner et fagligt netværk at spare med.

Møderne arrangeres og motiveres af en økologirådgiver, således at den faglige diskussion kvalificeres. Der lægges op til en ERFA-gruppe, hvor aktuelle og mere generelle emner diskuteres.

ERFA-gruppen skal primært mødes i marken, men der vil også være ekskursioner til relevante arrangementer og faglige møder på kontoret.

 

Se videoen herunder og hør Mads forklare nærmere om, hvad du får ud af at deltage

 

Hvordan bliver jeg medlem?

Ønsker du at deltage i en ERFAgruppe for unge økologer, kan du udfylde formularen herunder. Så kontakter vi dig snarest muligt for at aftale nærmere.

 

Her kan du læse mere om, hvordan ERFA gruppemøderne afvikles:

Vi mødes 4-6 gange om året dels hos hinanden eller der arrangeres besøg hos andre spændende virksomheder. 
Møderne opdeles ofte i 3-4 dele:

  • Præsentation at besøgsværten og bedriften
  • Bordet rundt mellem deltagere, hvor vi taler om alt fra privat arbejdsliv til faglige emner, samt erfaringer fra de enkelte bedrifter
  • Et tema fra konsulenten, som fortæller om aktuelle ting såsom landsforsøg, regler, økonomi og markedsudvikling, økologifaglige problemstillinger etc.
  • Markvandring på bedriften, hvor vi forsøger at komme de fleste afgrøder rundt og taler om alt fra etablering, pleje, høst, håndtering og afsætning af de enkelte afgrøder. 

 

Udvid dit økologiske netværk gennem gruppen, og få mulighed for at komme ud og opleve nye måder at drive økologisk landbrug på. Der er ingen grænser for, hvor et møde eller en gruppe kan bevæge sig hen. Alt er i spil i henhold til de ønsker deltagerne præsenterer.