×

Som landmand er din hverdag præget af et hav af digitale løsninger. Nogle tænker du mere over end andre; Nogle kommer som en helt naturlig del af din hverdag. For mælkeproducenten er det eksempelvis helt naturligt at styre sin data i DMS, mens planteavleren har fuldt ud styr på sine registreringer i markplanerne i FarmTracking. 

Andre digitale løsninger ligger i støttefunktionerne. Det vil sige elementer som bogføring, betaling af regninger, tjekke mails og øvrigt kontorarbejde. Det er altså områder, du skal forholde dig til, men som er indirekte knyttet til landbrugserhvervet.

Hvor kan du effektivisere dine arbejdsgange?

Fælles for dine digitale løsninger er, at de alle har til formål at gøre din hverdag nemmere, sikre korrekte informationer videregives og spare tid på papirarbejdet. Det betyder, at du i sidste ende kan bruge tiden på det der i virkeligheden betyder noget: afgrøderne i marken og dyrene i staldene.

Der kan være meget tid at spare med små digitale justeringer

Vi tilbyder en række produkter, der har til formål at gøre din hverdag mere digital, så du kan yde optimalt og vie din tid til landmandsarbejdet:

Har du brug for sparring? 

Har du brug for sparring om, hvor du kan sætte ind for at optimere din digitale hverdag? Udfyld felterne nedenfor, så bliver du kontaktet af en af vores konsulenter hurtigst muligt.